Arbejdsmedicin
Aarhus Universitetshospital
Nørrebrogade 44, Bygn. 2c
8000 Aarhus C
Tlf: +45 7846 4290 (08.15-14.30)
Fax: 7846 4260
auharb@rm.dk

Arbejdsmedicin
Hospitalsenheden Vest
Gl. Landevej 61
7400 Herning
Tlf: +45 7843 3500 (8-15)
Fax: +45 7843 3518
arbejdsmedicin@vest.rm.dk

Jeg er blevet henvist

Når du er blevet henvist til Arbejdsmedicin, sker det fordi, din læge eller din fagforening mener, at din lidelse kan skyldes arbejdsrelaterede forhold.

Vær opmærksom på, om du er henvist til Herning eller Aarhus. Det står i dit indkaldelsesbrev!


Henvisning

For at blive undersøgt af en læge eller psykolog på Arbejdsmedicin kræves en henvisning fra en læge eller en fagforening. Hastesager (kræftpatienter og gravide) undersøges i løbet af få dage, for øvrige henvisninger tilstræber vi en ventetid på under 30 dage. Klinikkernes aktuelle ventetid kan ses her

Når du er blevet henvist, og henvisningen er accepteret, vil du blive indkaldt til undersøgelse. Der går normalt mindre end en uge, fra vi får henvisningen, til du modtager et brev.

På Arbejdsmedicin vil du primært blive udredt – dvs. undersøgt for, om det forholder sig som din læge/fagforening mistænker. Hvis vi mener, at det er dit nuværende eller tidligere arbejde, som er skyld i lidelsen oprettes en sag hos Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (tidligere Arbejdsskadestyrelsen).


Indkaldelsesbrev og spørgeskema

Du vil som oftest sammen med indkaldelsesbrevet modtage et spørgeskema, som du bedes udfylde så korrekt, som det er muligt. Det afhænger nogle gange af henvisningen om du også skal udfylde et skema. Hvis du er i tvivl eller har mistet dit spørgeskema, kontakt da klinikken eller du kan du downloade det mistede skema fra oversigten her.

Derudover vil der være en samtykkeerklæring, som skal underskrives, for at vi kan indhente de relevante oplysninger, som er knyttet til din sag.

På indkaldelsesbrevet kan du læse, om du er henvist til læge, psykolog eller socialrådgiver. Hvis du vil vide mere om de enkelte undersøgelser, så vælg i menuen til venstre.

Husk at være opmærksom på, om du er henvist til Herning eller Aarhus.


Arbejdsskadesager

Personer med en mistænkt erhvervssygdom, som kan være opstået under tidligere eller nuværende arbejdsforhold vil blive rådgivet om muligheden for anmeldelse til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (tidligere Arbejdsskadestyrelsen).

Arbejdsmedicin udformer også speciallæge/psykolog-erklæringer i anmeldte sager efter anmodning fra Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (tidligere Arbejdsskadestyrelsen) eller andre.

Vi kontakter aldrig arbejdspladsen uden din accept.


Kopi af journal

Du kan nogle dage efter undersøgelsen se din journal på www.sundhed.dk.

 

Har du mistet de  papirer, som du modtog med indkaldelsesbrevet, kan du downloade dem her
 

 

 

 

Er du blevet henvist til ambulatoriet i Skive, kan du finde adresse, telefonnummer mm. her

 

 

This page load time was 0.096 seconds
Website by TinX/dk a|s - www.tinx.dk