Arbejdsmedicin
Aarhus Universitetshospital
Palle Juul-Jensens Boulevard 35 (postadresse 99)
Indgang C, plan 1
Krydspunkt C 107
DK-8200 Aarhus N
Tlf: +45 7845 0900
- (man-fre: kl. 8-14.30)
Fax: +45 7845 0901
auharb@rm.dk

Arbejdsmedicin
Regionshospitalet Herning
Gl. Landevej 53M
(postadresse 61)
7400 Herning
Tlf: +45 7843 3500 (8-15)
Fax: +45 7843 3518
arbejdsmedicin@vest.rm.dk

Ny ledende overlæge for Arbejdsmedicinsk Klinik vil sætte forskning fast på landkortet

 

Pr. 1. oktober får et af de helt store faglige fyrtårne i Hospitalsenheden Vest, universitetsklinikken Arbejdsmedicinsk Klinik i Herning, ny ledende overlæge. Det er den 58-årige Ole Carstensen, som siden november 2014 har været souschef for klinikken, som overtager roret.
 

                                                                                           Foto: Emil Steen Sanggaard

 

Den kommende nye ledende overlæge kommer til at overtage landets næststørste arbejdsmedicinske klinik efter ledende overlæge Kurt Rasmussen, som de seneste 25 år har stået for at lede afdelingen ind i en spændende og markant udvikling med udnævnelsen til den første universitetsklinik under Aarhus Universitet i Hospitalsenheden Vest som en af de store milepæle og en klar markering af, at afdelingens forskning har dokumentation for at være på et højt, internationalt niveau.

Den udvikling ønsker Ole Carstensen at videreføre med en ambition om, at universitetsklinikken fortsætter arbejdet med at blive internationalt anerkendt på et højt videnskabeligt niveau. Den kommende ledende overlæge brænder både for at fortsætte det gode samarbejde med hospitalets afdelinger og deltage i udviklingen af et Center for Forskning og Uddannelse, der for alvor kan sætte Det Nye Hospital i Vest på landkortet som et hospital med forskning på et højt videnskabeligt niveau.

58-årige Ole Carstensen har 19 års solid erfaring inden for det arbejdsmedicinske felt som speciallæge og overlæge. Tidligere ansættelser omfatter blandt andet ledende overlæge for Arbejdsmedicinsk Afdeling i Esbjerg og overlæge på Arbejdsmedicinsk Klinik i Herning. Ole Carstensen har i mange år haft en særlig tilknytning til klinikken i Herning, hvorfra han har opnået et renommé og anerkendelse som en særdeles aktiv og kompetent forsker og projektleder gennem årene inden for mange forskellige arbejdsmedicinske områder.
 

Yderligere oplysninger, kontakt ledende overlæge Ole Carstensen på 7843 3500 /  E-mail

 

This page load time was 0.037 seconds
Website by TinX/dk a|s - www.tinx.dk